Događaj na čije fotografije ćete se iznova vraćati
Fotografiranje eventa

Ukoliko želite promovirati ili zabilježiti event koji organizirate ili koji vam je važan – kvalitetna fotografija je najbolji izbor. Fotografija više i od videa prenosi ono što je bitno jer ona ne samo da dokumentira već i sažima sve što se događalo kako bi u prvi plan iznijela najemotivnije i najbitnije trenutke eventa, one koje će pamtiti oni koji su tamo bili te one zbog kojih će poželjeti doći svi koji su ga propustili.

Eventi su posebna situacija i za fotografa, meni osobno najdraža za fotkanje, jer sudionici često vrlo brzo zaborave na prisutnost fotoaparata i onda je moguće hvatati sav život koji se odvija pred objektivom na najiskreniji mogući način.  Eventi se odigravaju kao predstava pred fotografovim očima, jako ih je zanimljivo promatrati, uočavati sitne detalje, odnose među ljudima i atmosferu koja nastaje. Hvatati sve te neponovljive trenutke koji se iz trena u tren kreiraju zahvaljujući svima prisutnima i njihovim brojnim i vrlo različitim interakcijama, često je jako zabavno, ispunjujuće i kreativno.

No, najbitnije je da je ulaganje u kvalitetno fotografiranje eventa korisno upravo onima koji ga organiziraju. Nema boljeg načina da se promovira neki događaj od dobre fotografije –  one svjedoče o tome kako je bilo bolje od svih riječi. Posebnost i kvaliteta događaja, atmosfera i užitak posjetitelja najbolje će biti zabilježeni na fotkama, a zato je važno da kvalitetne fotke pričaju vašu priču i budu dio uspješne promocije.

Odaberite fotografiranje s Futopiom i pokažite svima koji još nisu bili na vašem eventu zašto bi trebali doći, a onima koji su bili osigurajte fotografije kojima će se uvijek vraćati kako bi oživjeli drage uspomene dok čekaju na vaš sljedeći event.

Ako organizirate obiteljski, dječji ili privatni događaj (poput rođendana, vjenčanja, krštenja, ili običnog piknika još dodatnih informacija i galerija možete vidjeti klikom na kategoriju obitelj i djeca).

 

Zatražite ponudu koja odgovara Vašem specifičnom zahtjevu

Ispunite upitnik

Što možete očekivati ako me pozovete da vam fotografiram događaj?

  • Nenametljiv, iskren i kreativan stil pri fotografiranju eventa
  • Fotonovinarskim stilom ne prekidam tijek vašeg događaja nego promatrajući izdvajam na fotografijama sve one kadrove koji ga najbolje opisuju i karakteriziraju uzimajući u obzir portrete, detalje, atmosferu i čitav pregled bitnih sastavnica
  • Pitanja o tome što vam je bitno da zabilježim kako ne bi došlo do propusta
  • Fotografije koje će vjerno prezentirati događaj i njegovu priču te vam omogućiti željeni efekt na publiku na društvenim mrežama i šire

Pitate se koja je cijena? Fotografiranje događaja može biti jako šaroliko: kraće, duže, sa manjom i većom količinom željenih fotografija. Također obrada fotografija kako bi se dobio vjeran i dojmljiv prikaz vašeg događaja je velik dio posla te ovisno o broju fotografija može zahtijevati dosta vremena o čemu djelomično ovisi i cijena. Slobodno ispunite upitnik i saznajte ponudu prema vašem specifičnom zahtjevu.