Fotografiranje vjenčanja
Na opušten, autentičan i nenametljiv način

Dragi mladenci!

Znam da biranje fotografa za vjenčanje može biti naporno. Lako vas može zbuniti veliki broj različitih fotografa na tržištu i količina informacija o wedding fotografiranju koja se nudi na internetu. Zato bih vam savjetovala da se pri odabiru vodite intuicijom.

Ono što vas iznutra privuče bez prevelike analize je obično to što tražite.

S druge strane, ono što mene privlači fotografiranju vašeg vjenčanja jest bilježenje vaše ljubavi na fotografijama koje vam onda ostaju kao trajna uspomena.

Emocije te autentična ljudska povezanost su ono što me najviše zanima pri fotografiranju parova (i obitelji). Zašto to smatram najvažnijim? Ako je fotografija samo lijepa, bez da budi ikakav osjećaj u vama, onda u mojim očima nije dovoljno dobra. Nema značenje koje bi trebala imati. Zato foto sessione uvijek baziram na vašoj međusobnoj interakciji.

Jedino bitno je da budete kakvi ste inače zajedno, da budete VI, SVOJI. Onakvi kakvi jeste na najiskreniji I najprirodniji mogući način. Tada zidovi padaju i sve postaje lakše.

Prilikom dogovora za fotografiranje vjenčanja često čujem „mi ti se baš ne volimo fotografirat“ ili „ja nikad dobro ne ispadnem na slici“, „kako ćemo mi to?“
Jedan od odgovora koji ćete uvijek od mene čuti je „to svi kažu“. Stvar je u tome da su vam tijekom života prečesto govorili „pogledaj u fotoaparat“ i onda ste se najprije ukočili, a s vremenom i stvorili neku nelagodu od fotoaparata. To ne mora biti tako… Vi zapravo ne morate niti jednom pogledati u fotoaparat… Čitava interakcija je između vas dvoje.

Želim vaše trenutke, a ako vas moj stil fotografije privlači sigurna sam da to želite I vi. Zagrlite partnera. Pokažite svoju ljubav i povezanost. Na taj način ćete dobiti slike na kojima se sve to vidi i osjeća.

U pravilu fotografiram na nenametljiv, iskren i opušten način te želim da i vi budete potpuno opušteni kao da fotoaparata uopće nema. Ako se ne volite fotografirati ili vam je to neugodno, popričat ćemo o tome već na inicijalnom razgovoru. Vodit ću vas kroz foto session suptilno, poput režisera s namjerom da uhvatim sve vaše spontane trenutke te najprirodnije i najiskrenije interakcije.

Foto sessioni su razigrani i opušteni, a uvijek se trudim da vas fotografije koje nastanu vjerno predstavljaju te bude vaše osjećaje i sjećanja. Privlače me bogati tonovi boja, iskreni osmijesi, iskrene suze, pogledi, dodiri i zagrljaji, a svakoj osobi i događaju pristupam s pažnjom i posvećenošću.

Zatražite ponudu koja odgovara vašem specifičnom zahtjevu

Ispunite upitnik

Što možete očekivati od mene na dan vjenčanja?

Foto session možemo dogovoriti za sami dan vjenčanja ili određeni datum ranije ili kasnije. Sve radim po dogovoru sa vama te vam za sve dajem svoj prijedlog usklađujući se sa vašim željama I potrebama.

Čitav dan vjenčanja fotografiram s namjerom pričanja vaše priče, poput vaše osobne fotoreportaže s naglaskom na emocije i spontane trenutke. Fotonovinarskim stilom izdvajam na fotografijama sve one kadrove koji najbolje opisuju i karakteriziraju vaš događaj i/ili osobnost. Težim hvatati autentične i emotivne slike koje će vam buditi osjećaje kad ih budete gledali.

Vrijeme leti, a fotografije uvijek najbolje ožive pojedine trenutke, osobe i mentalne slike. Cilj je gledajući u slike odmah mislima oživiti osjećaj tog trenutka.

Ako vam se sviđa ovakav pristup i fotografije koje vidite galeriji vas privlače, slobodno me kontaktirajte. Veselim se vašim ljubavnim foto pričama.

Još galerija parova i vjenčanja možete vidjeti na blogu

Pogledajte ostale galerije