Hvatanje obiteljskih uspomena na fotografijama

Je li vam se ikada dogodilo da shvatite tek kada neki važan događaj prođe da ste ga mogli bolje dokumentirati na fotografijama i da na kraju ono što ste uspjeli fotografirati ne dočarava ni djelić one predivne atmosfere kojoj ste prisustvovali? Je li vam se dogodilo da pripremate svim srcem proslavu svog djeteta i shvatite da ne želite gledati kroz objektiv njegov osmijeh kada prvi put ugleda tortu koju ste mu napravili ili kad odmota poklon i shvati da je unutra nešto što dugo iščekuje? Jeste li poželjeli super fotke, a da ne morate vi misliti o njihovom nastajanju? Ako klimate glavom onda ste na pravom mjestu.

Ja sam tu da se umjesto vas sakrijem iza objektiva i dokumentiram putem lijepih i kvalitetnih fotografija rođendane, krštenja vaših mališana, kao i bilo koju drugu obiteljsku situaciju koja je vama posebna. Trajanje fotografiranja dječjih događaja varira, a najčešće traje 1-3 sata.

Želite li profesionalne fotografije vas i vaše djece, zajednički ćemo dogovoriti foto session u prirodi ili u vašem domu.

Kako otprilike izgleda foto session?

Foto sessioni se odigravaju u zabavnoj i opuštenoj atmosferi, a najčešće traju oko sat vremena. Moj glavni fokus u fotografiranju obitelji jest povezanost koju dijelite. Bit će grljenja, ljubljenja, pokreta, dodira i igre među vama, a cilj je na slikama zabilježiti sreću, veselje, ljepotu i ljubav u vašoj obitelji. Želim da ponesete onaj najiskreniji, najprirodniji dio sebe, da budete svoji.

Težim hvatati autentične i emotivne slike koje će vam buditi osjećaje kad ih budete gledali i istovremeno biti podsjetnik na njih. Tražim iskrene trenutke što znači da ću vas najviše usmjeravati na međusobnu interakciju te interakciju s okolišem u kojem ćete se nalaziti koji će činiti dio vaše priče.

Fotograf (ja) ću na sessionu biti otprilike kao režiser na filmu što znači da ću vas voditi kroz session, usmjeravati.

Vi ste oni koji svojom energijom, interakcijom i sudjelovanjem unosite energiju u kadrove i ako se prepustite i posvetite jedni drugima i shvatite cijeli proces kao obiteljsko druženje, a fotografa kao prijatelja i zabavnog režisera dobit ćete fotke koje pričaju priču i hvataju iskrene trenutke i osjećaje.

Par dana nakon sessiona vam dostavljam galeriju digitalnih i/ ili razvijenih fotografija koje odražavaju vas i vašu foto priču. Slike uvijek najbolje ožive pojedine trenutke, osobe i mentalne slike. Neka vaša djeca i unuci imaju fotografije na kojima će i za 30 godina moći vidjeti ono što ste osjećali (i još osjećate) jedni prema drugima. Otvorite se i zabilježit ćemo slike pune života i ljubavi.

Ako vam se sviđa ovakav pristup jedva čekam da se upoznamo!

Za dodatne detalje o foto paketima i dogovore slobodno me kontaktirajte ili saznajte više informacija pomoću upitnika.

Ispunite upitnik

Još par crtica da znate što vas čeka…

  • Ugodna i opuštena prijateljska atmosfera prilikom fotografiranja
  • Zajednički dogovor o svemu i usklađivanje zamisli
  • 100 % entuzijazma, kreativnosti, truda uz upotrebu svih foto vještina koje godinama prikupljam i razvijam
  • Vođenje kroz session poput režisera, a cilj su potpuno iskrene fotografije koje prikazuju jedinstvenu povezanost vaše obitelji
  • Kvalitetne fotografije uz dodatnu obradu (photoshop) kako bi bilo istaknuto sve ono najbolje iz uhvaćenih kadrova te zabilježeni dojam i prikaz tog trena u potpunosti preneseni promatraču
  • Ponuda foto paketa vrlo pristupačnih iznosa (detalje vam šaljem čim saznam vaše specifične želje i potrebe te uklopim sve potrebne stavke)