“Želim imati fotografije koje će me predstavljati u pravom svjetlu” M.K.

Super, hajmo ih skupa napraviti!

Portretna fotografija

Koliko često čujete riječi: “Fotoaparat i ja se ne volimo. Ne ispadam dobro na fotografijama.” Pa dopustite da vam foto sessionom dokažem suprotno.

Svi žele imati fotografiju kojom mogu predstaviti sebe onakvima kakvi jesu – bilo da se radi o privatnim portretima ili pak o onim poslovnim kojima želimo kreirati određeni imidž i predstaviti u pravom svjetlu sebe i svoje zanimanje. No, mnogi su skloni pretjerano kritično pristupati samima sebi i u startu se odreći mogućnosti da imaju odlične fotografije smatrajući da ih fotoaparat ne voli.

Tu na zadatak stupa Futopia.  S profesionalnom opremom, dobrom voljom, znanjem i puno optimizma pristupam svom poslu i garantiram da će se ljubav između vas i fotoaparata sigurno razviti – u prekrasne fotografije.

Odaberite jedan od foto paketa koje ću vam personalizirano predložiti i prenesite vizualnu poruku kakvu želite. Bilo da se radi o poslovnim ili privatnim portretima, fotografije će nastati suradnjom naših međusobnih ideja, prijedloga i mog znanja, u opuštenoj atmosferi.

1) Privatni portreti

Prošlo je vrijeme kada su plemići unajmljivali slikare kako bi naslikali njihove portrete. Danas je dovoljno uzeti fotoaparat u ruke i škljoc – portret je tu. No, i taj škljoc može proizvesti fotografije bitno različite kvalitete, što najčešće ovisi o razini znanja onoga tko stoji iza objektiva. Naravno i oprema pomaže, ali vjerujte nije sve u opremi posebno kada ne znate što treba namjestiti na koji način te kako dobiti ono što želite. Zato je ok ponekad se razmaziti – Futopia vas tretira kao urbane plemiće dok pomno odabranim klikom stvara fotografije koje ćete ponosno gledati i pokazivati drugima.

Privatni portreti često su razigraniji i emotivniji od poslovnih, a ja kao fotografkinja pristupam im kreativno i otvoreno kako bi krajnji rezultat bio što prirodniji. Najbolje fotografije su one spontane i potpuno iskrene koje najčešće nastaju kada se potpuno opustite i ‘razigrate’, kada zaboravite da je fotoaparat u blizini. Kako bi bilo više takvih trenutaka uvijek se u suradnji s vama trudim od foto sessiona napraviti ugodno i zabavno druženje. Ovisno o vašim željama, možemo raditi i „pozerske“ fotke – ali i tada je bitno da njima ulovimo što više prirodnosti kako bi i one bile zanimljivije.

Ukoliko vas pak zanima fotografiranje portreta vaše obitelji i djece nešto više informacija možete pronaći na ovom linku.

2) Poslovni portreti

U pravilu su određeni zahtjevima tržišta pa stoga i manje kreativni od privatnih, ali ne mora nužno biti tako. Uvijek se trudim u svoj rad unijeti dašak kreativnosti da se krajnji rezultat po nečemu razlikuje od drugih već viđenih fotografija, a to radim u suradnji s vama. Prije fotografiranja predložit ću vam neke svoje zamisli, a vi ćete mi reći svoje ideje te ćemo se uskladiti da dobijemo najbolji mogući rezultat. Prilikom fotografiranja poslovnih portreta prednost je da da se u seriji fotografija vidi posao koji obavljate, pa da uz poziranje portreti budu i fotografsko dokumentiranje vaših poslovnih aktivnosti kako bi se vaši klijenti mogli što bolje upoznati sa vama i poslom koji radite i možda promisliti kako ste baš vi osoba koja im je potrebna za ostvarenje idućeg projekta.

Fotografiranje portreta by Futopia obuhvaća:

  • Foto session u trajanju od 1-2 sata
  • Dogovor o svim elementima foto sessiona – od odjeće, rekvizita i lokacije, do razmatranja kako ostvariti zamisli koje imate i željeli biste vidjeti na fotografijama
  • Kreativni i entuzijastični pristup fotografiji
  • Zabavno i ugodno druženje
  • Obradu fotografija
  • Fotografije koje ćete ponosno pokazivati svojim prijateljima, klijentima ili kolegama

Preostaje vam još samo izabrati jedan od foto paketa, a za sve detalje slobodno me kontaktirajte ili

Ispunite upitnik